VISSZAJELZÉSEK


Játékosaink visszajelzéseiből válogattunk néhányat.

Gabi
"Ajánlom ezt a játékot mindazoknak, akik szeretnének egy új, érdekes találkozásokkal teli játékot megtapasztalni.
Orsi játékvezetése pedig olyan kedves, figyelmes, inspiráló légkört teremt, amelyben felszabadultan lehet játszani.
A játékra jelentkezhetsz egyedül vagy társasággal, mindenképp izgalmas élményben lesz részed.
"

Veszna
"Mit adott nekem a játék? Egy kincset. Egy lehetőséget. Egy közösséget. Köszönöm."

Kati
"Nekem ez a játék ideális minőségi időtöltés. Mert amellett, hogy szórakozom, kikapcsolódom, olyan emberekkel lehetek együtt, akik szimpatikusak és értékesek a számomra. Van, akivel ott ismerkedtem meg és azóta is tartom a kapcsolatot."

Balázs
"Többen kérdezték tőlem a "játék" után, hogy na milyen volt? Meséltem nekik ezt-azt, hogy milyen ötletes, meg hogy mennyire jó dolgokat hozott ki belőlünk játékosokból rögtön az első perctől kezdve, de végülis ennyiben tudnám összefoglalni a lényeget: Működik, mert ereje van!"

Krisztián
"Mindig fantasztikus embereket ismer meg a játékos, ajtókat nyitogathat, kötetlenül. Eggyé olvadás határok nélkül, nyitottan, ahogy ide jöttünk, és amiért ide jöttünk."

Zsiann
"A Ragyoglak Tizenkét Szobája egy elvarázsolt kastély, ahol régi és új társakkal találkozhatunk. Az együttműködés a kulcs, így a végén mindenki nyer."

András - Visszajelzés egy családi játékról
"Fantasztikusan jó hangulatú délelőttöt töltöttünk el tizenkét plusz egy szobában egy nyíltszívű és gondoskodó háziasszony vendégeként. Hálásan köszönjük a vendéglátó szeretetet."

Márti
"Köszönet és hála a tegnapi lehetőségért! Számomra addig ismeretlen emberek gondolataihoz kaptam egy nyitási lehetőséget. Az együtt töltött idő mindenkit felemelt és egyben meg is érintett. Kívánom mindenkinek, hogy járja végig a saját szobáit és közben engedjen a szívéhez közel néhány látogatót. Nincsenek véletlenek, ez a játék mostani munkám még szebbé tette, megerősített, aki ad, az vissza is kap..."

Katus
"Szeretem, hogy sokféle szoba van, hogy mindegyik titkot rejt. Gratulálok a rengeteg jó ötlethez! Hirtelen nem is emlékszem minden szobára, amiben jártunk, de mind kivétel nélkül a legfinomabb módon mutatja be a játékosokat egymásnak. Én nagyon szeretek kapcsolódni másokkal, akár ismerős akár ismeretlen, és a Tizenkét Szoba egy remek lehetőség a kapcsolatépítésre."

Eszter
"Köszönjük az élményt, próbáljátok ki minél többen. Ebben a játékban csak nyerni tudtok!"

Copyright © 2018-2023. Minden jog fenntartva! Tizenketszoba.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Tizenkét Szoba Tizenkét Szoba