SZERZŐI  JOGOK - Jogi nyilatkozat


A Tizenkét Szoba® társasjáték egyedi szellemi alkotás, amelyet szerzői jogok védenek, és amely védjegyoltalom alatt áll.
Ezen weboldal (www.tizenketszoba.hu, továbbiakban: weboldal) teljes tartalma (szöveges részei, grafikái, fotói, videói) teljes egészében Szappanyos Orsolya (továbbiakban: üzemeltető) szellemi terméke. A weboldal használatával, olvasásával, böngészésével Ön (továbbiakban: felhasználó) saját magára nézve kötelezőnek fogadja el ezen jognyilatkozat kikötéseit.

Felhasználási szabályok
1.) Az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmának másolása és bármilyen jellegű felhasználása tilos.
2.) Másolt mondatnak minősül minden olyan mondat, amely ötnél több szóból áll, az üzemeltető szellemi termékét képezi, a másolása az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül történt és a másolat legalább 80%-ban megegyezik az eredetivel.

Jogvita
Jogvita esetén az üzemeltető és a felhasználó alávetik magukat a magyar állam vonatkozó szerzői jogi szabályozásának, és az üzemeltető székhelye szerint illetékes bíróság
eljárásának.

Adatok
Üzemeltető neve: Szappanyos Orsolya
Címe: 1088 Budapest,
E-mail címe: info@tizenketszoba.hu

Alkotók
A játék alkotója: Szappanyos Orsolya
Grafikai tervezés és kivitelezés: Lovászné Lengyel Anna
Fotók és webdesign: Czakó Balázs

Copyright © 2018-2023. Minden jog fenntartva!
 
Copyright © 2018-2023. Minden jog fenntartva! Tizenketszoba.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Tizenkét Szoba Tizenkét Szoba