PÁROKNAK

Párt keresel, de unod már a hagyományos randis témákat és forgatókönyveket? Van valaki, akivel épp az ismerkedési szakaszban vagy, és elhívnád egy rendhagyó programra? Szereted az egyenes beszédet és a tiszta játékokat? Ha rendkívüli kapcsolatra vágysz, lehet, hogy azt rendkívüli módon fogod megtalálni. Talán épp a Tizenkét Szoba egyikében. Vannak, akiknek már sikerült! :-)

A Tizenkét Szoba ezúttal három, az ismerkedés fázisában lévő páros jelentkezését várja, akik vállalják, hogy 3 órát szánnak önmagukra és egymásra, őszintén, bátran, együttműködésben. Nem feltétlenül kell, hogy egy pár legyetek, a lényeg, hogy mindketten párkeresők legyetek és együtt gyertek játszani. Ha kérdésed van, írj az info@tizenketszoba.hu email-címre!

"Szeretettel gondolunk azokra, akik szintén járják a maguk útján a maguk táncát, akik talán már révbe is értek, s akik által sokat kaptunk." - írta az egyik páros a játék után.

Férőhelyek: 6 fő
Helyszín: Balance Stúdió Budapest, 1035 Vihar u. 36.

Páros kedvezményes részvételi díj: 8.000 Ft / pár - kizárólag a Rendhagyó Randevú alkalmakra érvényes, egyéb kedvezményekkel nem összevonható!

Ajánlott írások:
- Ne keresd az igazit!
- A szív bölcsessége
- Te vagy a csend
Copyright © 2018-2023. Minden jog fenntartva! Tizenketszoba.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Tizenkét Szoba Tizenkét Szoba