VISSZAJELZÉSEK

Játékosaink visszajelzéseiből válogattunk néhányat.

Gabi - 2019. április 7.
"Ajánlom ezt a játékot mindazoknak, akik szeretnék az önismeret egy új, játékos és izgalmas módját megtapasztalni.
Meglepődve tapasztaltam, hogy ez a nem szokványos társasjáték mennyi mindent adhat az önmagunk ismeretéhez, de az épp aktuális problémánk megoldásához is.
Orsi játékvezetése pedig olyan kedves, figyelmes, inspiráló légkört teremt, amelyben felszabadultan lehet önmagunkat adva játszani. A játékra jelentkezhetsz egyedül vagy társasággal is, mindenképpen izgalmas, belül alaposan megmozgató élményben lesz részed.
"
Eszter - 2019. április 6.
"Mindenkinek ajánlom a Tizenkét Szobát, akár párkereső, akár kapcsolatban van. Nagyon jó önismereti-önfejlesztő játék, amelyben az intuíciókra helyeződik a hangsúly. Jó megélni benne azt, hogy a kezdetben idegennek számító játéktársak értő figyelemmel és bölcs meglátásokkal vezetnek végig. Sokat tanulhatunk magunkról, az élet nagy kérdéseiről. Orsi koordinátor szerepe teljesíti ki a játékot. Köszönjük az élményt, próbáljátok ki minél többen! Ebben a játékban csak nyerni tudtok! :-) "

Évi - 2019. március 2.
"Különleges lélekemelő játék egy földi angyal terelgetésével. Önismeret, empátia, szeretet, kapcsolódás..... Receptre írnám fel..."
Balázs - 2019. február 5.
"Többen kérdezték tőlem a "játék" után, hogy na milyen volt? Meséltem nekik ezt-azt, hogy milyen ötletes, meg hogy mennyire őszinte dolgokat hozott ki belőlünk játékosokból rögtön az első perctől kezdve, de végülis ennyiben tudnám összefoglalni a lényeget: Működik, mert ereje van!"


Gabus - 2019. február 1.
"Orsival nagyon szeretek játszani! Olyan finoman kísér abban, hogy belsőmből a legeslegtutibb válaszok/megoldások/ötletek/gondolatok törjenek fel, hogy az valami mámorító! Vigyáz ránk, amikor együtt vagyunk! Úgy támogat, hogy "nem ér hozzám", nem sért, nem sebez. Gyógyítói tér nyílik nála minden játékon, amibe belemerülni csudajó! Önmagam lehetek nála, vele, általa."
Erzsi - 2019. január 4.
"Köszönöm, hogy részt vehettem a játékban. Olyan gondolatokat tudtam kimondani, amiket eddig még sohasem. Sőt eddig még meg sem fogalmazódott bennem. Most felszabadultabb vagyok. Hálásan köszönöm! Elengedtem a keresést, de nyitva hagytam a lehetőséget a találkozásra. Bízom benne, hogy ez meghozza az eredményt. Úgy érzem, sokat segített a játék."Krisztián - 2019. január 28.
"Mindig ad egy plusz löketet, és fantasztikus embereket ismer meg a játékos, "beevezhet" a felszín alá, ajtókat nyitogathat, kötetlenül. Ismeretlen problémák, ismerős érzések, nyitottság és megfejtés. Eggyé olvadás határok nélkül, nyitottan, ahogy ide jöttünk, és amiért jöttünk."
Visszajelzés egy családi játékról:

Hajni - 2018. december 2.
"A kamasz gyerekek világa vegyes és kusza. Szülőként meg tud velük maradni a bensőséges viszony, de mégis kicsit messzebbről figyelhetjük őket. És ez így van jól. Szülőként vállaltuk, hogy a játékban is, ahogy az életben is, felvállaljuk önmagunkat. Egységben, párban figyelve nyitottunk be a szobák ajtaján és vártuk a szembejövőt. Találtunk szunnyadó sárkányt, legkisebb királyfit, tündért és kincskereső kalózt. Meséltünk mi is valódi, megtörtént csodás meséket és meséltettünk álmokat, vágyakat, reményeket. A korábbi kerek egész a játék során gömbbé alakult. "

András
"A családi játékra való felkérés egyszerre volt szívet melengető és rendkívül jóleső, ugyanakkor kissé ijesztő érzés. A kamaszkor elég speciális időszak egy család életében, pláne, ha kis- és nagykamasz is tarkítja a kompániát. A koronát pedig az teszi fel minderre, hogy két lány, két fiú és mi magunk alkotta hat fős, csodálatos patchwork családként éljük mindennapjainkat, nem mindennapi módon, élvezve annak minden előnyét és megbirkózva minden nehézségével. Először arra gondoltam, hogy megbeszélem a gyerekekkel a közös játék lehetőségét, de ezt gyorsan elvetettem, mert, ha már egynél több Valakin múlik a dolog, akkor ritkán van egyetértés. Így egyedül döntöttem: Játszunk. Párom ötlete alapján nem egyedi játékosokként, hanem két csapatra osztva kezdtünk neki a játéknak. Lányok és fiúk az asztalnál egymással szemben, mégis vállvetve, egy teljes körben indultunk neki a játéknak. Egymást segítve, sokszor akaratlanul is őszintén megnyílva a többiek előtt egy gyönyörű ívet írt le a játék menete. Kezdetben a kamaszos allűrök még erőteljesebben voltak jelen, majd ezek szép lassan átalakultak együttműködéssé és sok esetben őszinte, mélyről jövő érzésekkel teli megnyilvánulásokká. A szobákat bejárva felemelő érzés volt látni, ahogyan a családi szinergiák visszatükröződtek a játékban és ezek az együttes hatások hogyan kovácsolták még inkább össze az eddig is kerek családot egy még teljesebb egésszé. Szavakkal nehezen leírható és fantasztikusan jó hangulatú délelőttöt töltöttünk el tizenkét plusz egy szobában egy nyílt szívű és gondoskodó házigazda vendégeként. Hálásan köszönjük a vendéglátó szeretetet."

Brúnó - 2018. november 16.
"Tegnap a tizenkét szobában közelebb kerültem saját árnyékomhoz. Férfiként nehéz önmagam sebezhetőségét felvállalni és beszélni róla, még jó úgy is hogy pár év önismeret van a hátam mögött. Ebben a játékban ez is lehetséges,és a jutalom az a rendkívüli szeretet amellyel Orsi átölel és felemel ezért a bátorságomért. Hálás vagyok! Ajánlom a játékot mindenkinek. Nem csak férfiaknak, de nekik nagyon!"
Kriszti - 2018. november 13.
" A Tizenkét szoba nagyon különleges, több mint játék, és önismereti eszköz. Orsi lénye beragyogja nemcsak a játékot, hanem a játékosokat is, amely nagyon inspiráló, és szeretetteljes."

Zsóka - 2018. november 6.
"A játék tükröt tartott elém. Olyan tükröt, amiben kicsit más szemszögből láthattam egy veszteséget, amit még nem sikerült teljesen feldolgoznom. És mindehhez nagyon sok szeretetet, biztatást kaptam. Úgy érzem, hogy ezzel a sok pozitív energiával és az új nézőponttal könnyebb az elfogadás és ezáltal a továbblépés. Az különösen tetszett, hogy én dönthettem el, hogy "csak" játszom vagy mélyebbre megyek. Hálás vagyok, hogy részt vehettem ebben a játékban! Örömteli, felszabadító érzés volt számomra ez a találkozás. "
Ági - 2018. október 25.
"Köszönöm, hogy itt lehettem. Egy fantasztikus megtartó közösségre leltem bennetek és ismeretlenül is a csendben barátokra. A játék segített megerősíteni abban, hogy bármilyen állapotomban is vagyok, szükség van rám, minden állapotom - érzelmem egy-egy szín a nagy festő palettán és minden színre szükség van.
Most úgy érzem, hogy a leginkább saját magamra van szükségem. Elhagytam magamat egy másik kedvéért és most újra az úton vagyok magam felé.
"

Évi - 2018. október 8.
"Nem tudtam, mi vár Rám a szobák előtt, a szobákban és persze utána "kastélyon" kívül. Éppen ezért vártam már nagyon... annyira, mint egy Gyerek, olyan izgatottsággal és örömmel, ahogy Ők tudnak gyerekként. Aztán ahogy elindult a játék, az izgalom lecsendesedett, megérkeztem MAGamba és hagytam, hogy az jöjjön, amit látnom kell, amivel éppen most dolgom van.... jött is, nemcsak egy-egy kép, hanem egy egész film, amit csapóról-csapóra Én raktam össze. Minden kikristályosodott és letisztult, megerősödött, ami csak megszületőben volt addig bennem. Társaim a játékban, a saját jelenlétükkel segítettek mindebben, mindenki a saját lelki csomagjával, hozzátett a sikersztorihoz!! Útravaló kis gondolatokat is kaptam írásos formában. Így bármikor beleolvashatok a saját forgatókönyvembe, ha elbizonytalanodnék az utam során. :-)
Nagyon köszönöm Mindenkinek!!
Ha tehetem, minden alakalommal részt veszek ebben a csodában!
"
Márti - 2018. szeptember 28.
"Köszönet és hála a tegnapi lehetőségért! Számomra addig ismeretlen emberek gondolataihoz, érzelmeihez, belső szobáihoz kaptam egy nyitási lehetőséget. Az együtt töltött idő mindenkit felemelt és egyben meg is érintett. Kívánom mindenkinek, hogy járja végig a saját szobáit és közben engedjen a szívéhez közel néhány látogatót. Nincsenek véletlenek, ez a játék mostani munkám még szebbé tette, megerősített, aki ad, az vissza is kap..."
Kati - 2018. szeptember 18.
"Az első részvételem a játékon azonkívül, hogy csodálatos élmény volt, hatalmas változásokat indított be az életemben. Nálad olyan embereknek mondtam el sűrítve (komoly feladat!) az életem aktuális állapotát, akikkel akkor ismerkedtem meg, akik akkor hallottak először rólam. Ez visszahatott rám is. Egyszerre (majdnem) mindent kimondva hangosan, megrendítő volt számomra. A játék során történtek mintha áttörtek volna bennem egy gátat, mintha átmosódtam volna, mintha az eddig is foszladozó függöny végképp eltűnt volna a szemem elől. Nemcsak a saját témáim, hanem a játékostársaiméi is hatottak, de gondolom, ez is a célja a játéknak...
Szeretem, hogy sokféle szoba van, hogy mindegyik valóban titkot rejt. Gratulálok a rengeteg jó ötlethez! Hirtelen nem is emlékszem mindegyik szobára, amikben jártunk, de mind kivétel nélkül a legfinomabb módon fedezteti fel a játékosokat egymással és önmagukkal. Szerintem ez a játék nemcsak az egymással való kapcsolatépítésre alkalmas, hanem az önmagunk felé vezető úton is jó kalauz.
"
Vesna
"Mit adott nekem ez a játék? Egy kincset. Azt a kincset, amit magamban hordozok. Egy tükröt. Egy lehetőséget. Egy közösséget. Magamat. Mert vállaltam. Köszönöm."

Péter
"Hogy mit hozott a játék? Megvilágosodást, nyugalmat. Voltak összekuszálódott történeteim, gondolataim, de a játék végére minden összeállt egy képpé, mint egy puzzle... És most tud indulni egy új KEZDET, ami a játék vége volt.
Köszönöm, hogy megélhettem ezt Veletek.
"
Zsiann
"A Ragyoglak Tizenkét Szobája egy elvarázsolt kastély, ahol rég megszületésre váró mondataim kelhettek életre. Ahogy egyre inkább át tudtam adni magam a játékban, egyre fantasztikusabb és mélyebb felismerésekkel gazdagodtam. Az együttműködés a Kulcs, így a végén mindenki nyer. Aki épp:
- válaszút előtt áll,
- új élethelyzetbe került,
- vagy az alkotás lázában ég,
A Tizenkét Szobában a titkos feladatok során válaszokkal, inspirációval, érzelmi útravalóval töltekezhet fel.
"Katus
"Szeretem, hogy mindenféle érzést, gondolatot meg lehet élni a játék során, tudunk nevetni felszabadultan, mélyen csendben lenni, komolyan figyelni, és hát volt már sírás is, nem kevés.
Szeretem, hogy folyamatosan láthatom a játékostársaimban az emberi minőségeket, történeteket, általuk a tükröt és a tükörképet is. Én nagyon szeretek kapcsolódni másokkal, akár ismerős, akár ismeretlen, és a Tizenkét Szoba egy különleges terep ehhez. Olyan finoman közeledhetnek egymáshoz és önmagukhoz a lelkek a szobák látogatása közben!
Szeretem, hogy a játék mindig kikerekedik. Hogy összefüggések felfedeződnek, felnyílnak az éppen aktuálisan együtt játszó társak között, akkor is, ha sosem gondoltad volna, hogy lehet bármilyen kapcsolat vadidegenek között, lehetnek 20 és 50 évesek.
Nekem ez a játék ideális minőségi időtöltés. Mert amellett, hogy szórakozom, pihenek, olyan emberekkel lehetek együtt, akik szimpatikusak, mégis mély átélésekkel, figyelési-fejlődési lehetőséggel töményen teli időben utazhatok. Olyan, mintha kilépnék a jelenidőből egy másik jelenidőbe, egy másik dimenzióba. A játék időtartama alatt mintha sok-sok évet járnánk be. Ezt nehezen tudom megfogalmazni.
"
Erika
"Én is a szerencsések közé tartozom!!! Mert az elsők között játszhattam! Egy fantasztikus 3 óra volt!!! Ezt egy "társasjáték"-nak hívjuk, de ez sokkal több egy játéknál, mert: ez saját magam, saját határaim megismerése, barátaimmal való minőségi idő töltése, új barátok, kellemes kapcsolatok szerzése. Köszönöm Orsi, és nektek is társaim, akik az első "úton" velem voltatok.. Az élmény még napok után is intenzíven bennem van!! Hajrá mindenki... mert kinyit, mert visz, mert elvarázsol, és mégis magad vagy, végre magadra találsz.. és bárhol elakadsz mindig fogja valaki a kezed!! Ilyen nincs, és mégis van!!!"
Copyright © 2019. Minden jog fenntartva! Tizenketszoba.hu | Szerzői jogok | Adatvédelmi Irányelvek

Tizenkét Szoba Tizenkét Szoba